STRALINGSMETING 
Om stralingsbelasting in kaart te brengen waarmee kan worden bepaald wat de mogelijke oorzaak is , is het van belang dit te laten onderzoeken en meten door een gespecialiseerde meetdeskundige. 
Door een meting met meetapparatuur volgens de SBM2015 norm kan worden bepaald wat de stralingsbronnen zijn in de woning, werk en/of schoolomgeving of andere verblijfsomgeving. 
 
Door samenwerking met meetspecialisten kunnen wij uw woning of uw bedrijf analyseren en meten op mogelijke stralingsbelasting. 
Deze meetdeskundigen meten hoogfrequentie velden, laagfrequentie velden, vuile stroom en lichaamspotentiaal en richten zich met name op vertrekken waar langere tijd (6-8 uur) wordt verbleven. Denk hierbij aan slaapvertrekken, studeer/werkkamer, werkvertrekken e.a. verblijfspleken. 
 
Indien gewenst ontvangt u gedetailleerde rapportage t.o.v. de SBM205 norm met bevindingen van de door de meetspecialist gemeten waarden. Daarbij krijgt u aangereikt de mogelijke oplossingen eenadvies over de mogelijke stappen, te gebruiken materialen en mogelijkheden om stralingsbelasting te verminderen
 
Kijk voor stralingsadvies en stralingsmeting op www.vitaalwonenenwerken.com