STRALING EN GEZONDHEID 

Stralingsadvies/Stralingsanalyse

Onze gezondheid wordt naast voeding en leefstijl mede bepaald door omgevingsfactoren zoals onze leefomgeving. 
In de huidige tijd worden we dagelijks blootgesteld aan diverse soorten straling afkomstig van toenemende elektrische apparatuur zoals mobiele telefoons, laptops, dect telefoons , wifi routers.
Daarbij spelen GSM/UMTS zendmasten een belangrijke rol bij electro magnetische en hoogfrequentie straling. 
 
Wist je dat de hoeveelheid straling in slaap, woon, werk en andere verblijfsplekken vaak hoger is dan wij mensen over het algemeen kunnen verdragen? 
Al deze vormen van straling geven een zeer hoge belasting  waardoor het lichaam zowel lichamelijk als geestelijk uit balans kan raken en onaanwijsbare gezondheidsklachten kunnen ontstaan 
 
Als volwassene , kind en baby zijn we gevoelig voor straling omdat we zelf gebruik maken van elektrische impulsen welke zorgen voor het  verwerken van prikkels in onze zenuwbanen .  Inmiddels is wetenschappelijk bewezen dat door straling  het lichaam verzwakt raakt  en je mogelijk meer vatbaar wordt voor diverse ziekten.  
 
Zo blijkt dat wij dagelijks 30 keer zoveel prikkels ontvangen dan vroeger per maand. Dit brengt overprikkeling te weeg waardoor het lichaam mede uit balans raakt. 
Klachten welke in verband kunnen worden gebracht met stralingsbelasting zijn 
-slaapproblemen 
-onrust
-overgevoeligheid
-oorsuizen 
-hoofdpijnklachten
-concentratie problemen
-therapie resistentie
-depressieve klachten
-allergieën en huidklachten
-(chronische vermoeidheid) e.a. 
 
In mijn praktijk ontvang ik regelmatig cliënten met gezondheidsklachten welke mogelijk met stralingsbelasting in verband kunnen worden gebracht . Tijdens het behandelplan heeft dit ook steeds meer de aandacht. 
 
Door middel van een energetische meting kan worden bepaald of er sprake is van mogelijke stralingsbelasting en zo ja welke vorm van straling hier sprake is. 
 
Door samenwerking met meetspecialisten welke volgens het VEMES protocol mogelijke stralingsbelasting in kaart brengen,  kunnen wij een meting voor zowel woningen, bedrijven , instellingen en scholen verzorgen .  
(zie verder stralingsmeting) of kijk op www.vitaalwonenwerken.com
 
Vermoed u bij uzelf of uw huisgenoten stralingsbelasting neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. 
 
www.vitaalwonenenwerken.com