Afbeelding invoegen
 
 
 
                          

  VITALITEIT / LEEFSTIJL SWITCH

Meer energie, je gezondheid en gewicht verbeteren en je immuunsysteem versterken zijn misschien al lang je wensen. Toch lukt het je maar niet de knop om te zetten naar een gezonde leefstijl. 

De voeding en leefstijl switch van Puurvit leert je in 3 stappen welke essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen e.a. voedingsstoffen voor jou van belang zijn bij het verkrijgen van meer VITALITEIT en een GEZOND GEWICHT. 
De voeding en leefstijl switch bestaat uit een intakegesprek (90 min.) vervolgconsult incl. voedingsstatus check t.a.v. eventuele voedingstekorten en voedingsovergevoeligheden (60 min) en een vervolgconsult (30 min.) Bij de begeleiding en coaching naar een nieuwe leefstijl met voedingsadvies op maat incl. energetische meting naar voedingsbelasting/voedingstekorten  en  incl. suppletie advies  zijn recepten, tips en menusuggesties inbegrepen.

Dit voeding- en leefstijladvies is mogelijk uit te breiden met EMB test (energetische bloedtest) (zie EMB test) welke inzicht geeft in mogelijke verstoringen, belastingen, voedingsstekorten in het lichaam. 

Kosten pakket  3 stappenplan € 165,00 incl. voedings- en leefstijladvies op maat incl. suppletie advies .