Afbeelding invoegen
                    
             
                         

Gewichtscoaching

Is een gezond gewicht bereiken ook jouw wens? Misschien heb je al vaak een dieet gevolgd maar kom je toch iedere keer weer aan en wil je graag een blijvend gezond gewicht bereiken (zonder jojo effect)  Graag help ik je door samen te kijken welke voedingsstoffen en leefstijl voor jou van belang zijn bij het bereiken van een gezond gewicht en een slanker lichaam zonder jojo effect.  Door in  stappen je leefstijl en voedingspatroon te veranderen met voedingsstoffen die voor jou van belang zijn  zul je  niet alleen een gezond gewicht bereiken maar zul je hiermee je  hormonen weer in balans  brengen , je darmgezondheid herstellen   en daarbij je algehele gezondheid verbeteren. 
Bij overgewicht en ook ondergewicht kunnen verschillende factoren, zoals voedingsbelasting en voedingstekorten  een rol spelen. Door een intakegesprek (voedingsanamnese) incl. meting t.a.v.  mogelijke voedingsbelasting en/of voedingstekorten, mogelijk verstoorde hormoonbalans,,voedselovergevoeligheden krijg je inzicht welk voedingspatroon met welke vitaminen, mineralen, enzymen e.a. van belang is om een gezond gewicht te bereiken. 

Door een voedingspatroon bestaande uit ECHT ETEN met de juiste voedingsstoffen zul je je lichaam voeden en niet belasten met als resultaat  een blijvend gezond gewicht (zonder jojo effect) meer energie, een slanker lichaam  en bovendien verbetering van je  algehele gezondheid. 

Het zogenaamde stappenplan  bestaat uit een in overleg te bepalen aantal coachingsgesprekken waaronder een intakegesprek ( 90 minuten) incl. meting voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en of voedselovergevoeligheden.
Je  leert  stapsgewijs je eetgewoonten en leefstijl te veranderen. 
Tijdens ieder consult  ontvang je tips, recepten, menu suggesties , en bespreken we een thema waardoor de motivatie hoog blijft en je eten niet alleen lekker maar ook leuk gaat vinden!
Aandacht ligt hierbij niet alleen op voeding maar o.a. ook mogelijke voedingstekorten, voedselovergevoeligheden, darmgezondheid , hormonale balans en daarbij de mentale en emotionele balans. 

BEGELEIDING AFVALLEN (eigen tempo)

Wil je graag zelf bepalen hoeveel en hoe vaak je begeleid/gecoached wil worden bij afvallen of aankomen of behouden van een gezond gewicht  dan is dit  mogelijk om na het  intake gesprek  het aantal vervolgconsulten zelf te bepalen.  

Kosten individuele begeleiding compleet   
incl. intakegesprek ( 90 min.) incl.
 energetische meting voedingsbelasting, 
voedingstekorten, suppletie advies en
7 vervolgconsulten (30 min.)                           € 325,00 p.p.


Intake gesprek   (90 min.)                           €  110,00  p.p. 
weegconsult  (15 min.)                                     € 18,50  p.p.
vervolgconsult (60 min.) 
vervolgconsult  (30 min.)                                 €  35,00 p.p.

Online en telefonische begeleiding (zie tarieven)