Afbeelding invoegen

 

Preventie /interventie COVID-19 en griep en herstel restklachten. 
 
Wil jij graag weten wat je zelf kunt doen ter preventie ,  ondersteuning en herstel  na een Corona virus? Graag help ik je hierbij en reik je de handvatten aan hoe je naast gezonde voeding en leefstijl je weerstand kunt ondersteunen zodat je goed bent voorbereid op en bestand bent tegen besmetting met het Coronavirus- of griepvirus . 
 
Beter bestand zijn tegen Corona en griep 
Meer dan ooit is het belangrijk om je weerstand te behouden en te vergroten. Gezonde voeding en een gezonde actieve leefstijl dragen daaraan bij. Onze voeding levert niet altijd voldoende vitaminen en mineralen en bij stress of ziekte is de behoefte aan deze stoffen verhoogd. Met voedingssupplementen ondersteun je je weerstand , zodat je goed bent voorbereid op en bestand bent tegen besmetting met het Corona- of griepvirus. 
 
Je bent ziek door Corona of griep , wat nu? 
Wanneer je bent besmet met het Coronavirus of het griepvirus , wil je graag weer zo snel mogelijk beter worden . Een aantal belangrijke voedingsstoffen waaronder vitaminen, mineralen , plantenstoffen e.a. zijn bewezen van belang bij het overwinnen en het beperken van de ernst van het verloop van het virus  of griep.
 
Wat te doen bij restklachten na een Corona infectie 
Wanneer je een infectie met het Coronavirus hebt doorgemaakt en slecht hersteld en/of last hebt van hardnekkige restklachten waaronder 
- aanhoudende vermoeidheid - slechte conditie 
- geestelijke moeheid - concentratieverlies - depressief gevoel
- kortademigheid - drukkend gevoel op borst 
-vermoeide spieren 
- slaapproblemen

reik ik je graag handvatten aan door middel van een persoonlijk behandelplan welke verder herstel  en vermindering van restklachten zullen ondersteunen. 

 
Mijn kennis heb ik verkregen door het volgen van masterclasses met certificaat bij Natura Foundation nl.  
- Preventie , interventie en herstel bij COVID -19  (januari 2021)
- Herstel na COVID-19 (februari 2021)