Afbeelding invoegen
 
 
AROMATHERAPIE
Aromatherapie is een natuurlijke manier om genezing, ontspanning en algeheel welzijn te bevorderen door middel van het gebruik van 100% etherische (essentiële oliën) 
In  mijn praktijk maak ik regelmatig gebruik van de therapeutische mogelijkheden en de bijzondere kracht van 100% etherische olien.
 
Naast gezonde voeding en leefstijl is therapeutisch gebruik van de bijzondere kracht van 100% etherische olien  welke  kunnen helpen diverse gezondheidsklachten te ondersteunen of zelfs volledig te herstellen een geweldige bijdrage aan je gezondheid.  
In mijn praktijk maak ik gebruik van 100% etherische olien van doTERRA (met als enige het CPTG keurmerk wat staat voor Certifieer Pure Therapeutic Grade)  Deze etherische olie is de zuiverste en veiligste pure etherische olie welke op de huidige markt verkrijgbaar is en  therapeutisch kan worden ingezet en is goedgekeurd voor therapeutisch gebruik
 
Wanneer en bij welke gezondheidsklachten kunnen deze 100% etherische oliën je gezondheid ondersteunen of helpen te herstellen ? 
 
100% etherische oliën kunnen door de zuivere samenstelling therapeutisch worden ingezet bij diverse klachten, gezondheidsproblemen op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau zoals 

- ondersteunen immuunsysteem
- verlichten van pijnklachten 
- verminderen ADHD/ADD klachten
- verminderen stress- en burn-out klachten 
- bij allergieën en huidklachten                                                                                    
- bij spijsverteringsklachten , maag- en darmklachten
- ter preventie en vernietiging bacteriën en virussen 
- hormonale klachten
- bij emotionele en depressieve klachten en trauma verwerking 
- ondersteuning bij zwangerschap, geboorte en baby
 
Toepassing 100% etherische oliën 
 
De oliën  van doTERRA kunnen worden opgenomen door de huid, via een diffuser (aromalamp) of door een druppel op de handpalm (daarna kommetje van maken ) en aan ruiken,  maar kunnen  in vele gevallen  ook veilig oraal worden ingenomen. wat de werking extra bijzonder maakt
 
Hoe werkt het? 
Etherische oliën hebben herstellende en kalmerende eigenschappen en zijn van nature desinfecterend. Door de sterke aroma van 100% etherische oliën bevat 1 druppel olie de meest krachtige en helende eigenschappen van de plant waar deze uit gewonnen is . De oliën beschermen de plant tegen zijn vijandige omgeving zoals schimmel, bacteriën en virussen. Door het gebruik van de etherische olie door de mens kan deze ook optimaal profiteren van deze eigenschappen. De oliën zijn veilig voor de huid en worden gemakkelijk door de huid opgenomen waardoor je snel de voordelen van gebruik zult ervaren. 
Etherische oliën bestaan uit moleculen die de celwand kunnen doordringen en in de cel werkzaam kunnen zijn waarbij zij bacteriën en virussen kunnen vernietigen. 
Een aantal oliën kunnen de bloed-hersen-barriere passeren waarbij deze kunnen  helpen bij herstel van zowel fysieke en emotionele klachten. 
 

Oliën bestellen? 
Je kunt de oliën bij mij bestellen. Ook is het mogelijk de oliën met 25% groothandelskorting te bestellen . Wil je hier graag over worden geïnformeerd neem dan contact met mij op . 
Wanneer je bij mij een bestelling plaatst voor oliën ontvang je professioneel advies en begeleiding hoe de oliën te gebruiken en de toepassingen voor de gezondheid van jezelf en je naasten. 
 
Wil je graag vooraf advies en/of begeleiding over het gebruik van 100% etherische oliën voor je eigen gezondheid en je gezin of familie dan kun je advies op maat ontvangen  (zie verder onder advies) 
 
Ook geef ik regelmatig workshops waaronder de basisworkshop aromatherapie,  essentiele oliën als huisapotheek en thema workshops (zie workshops) 
 
Wil je vrijblijvend informatie neem dan contact met mij op.