Afbeelding invoegen
 
 
AROMATHERAPIE
Aromatherapie is een natuurlijke manier om vitaliteit,, ontspanning en algeheel welzijn te ondersteunen door middel van het gebruik van 100% etherische (essentiële oliën) 
In  mijn praktijk maak ik regelmatig gebruik van de mogelijke toepassingen  en de bijzondere kracht van 100% etherische olien.
 
Naast gezonde voeding en leefstijl is het  gebruik van de bijzondere kracht van 100% etherische olien ter ondersteuning van  gezondheid, welzijn en vitaliteit  een geweldige bijdrage aan je gezondheid.    
In mijn praktijk maak ik gebruik van 100% etherische olien van doTERRA  Deze etherische olie is de zuiverste en veiligste pure etherische olie welke op de huidige markt verkrijgbaar is. 
 

Er zijn diverse soorten oliën en blends welke je kunnen ondersteunen 


100% etherische oliën kunnen door de zuivere samenstelling  worden ingezet bij ondersteunen in diverse gezondheidsuitdagingen , ongemakken en emoties.
 
Denk hierbij aan 
-ter ondersteuning van meer vitaliteit en energie 
- voor het slapen gaan   
 -ter bevordering van ontspanning, rust , kalmering en helpt stress gevoelens verminderen  
, gevoelens van angst te verminderen door de geur die welzijn , rust en ontspanning bevordert.
- biedt ondersteuning als je het lastig vindt je aandacht ergens bij te houden en gefocust te blijven op 1 taak 
- vermindert huidimperfecties
-ter ondersteuning van spijsverteringssysteem 
-ter ondersteuning het ademhalingssysteem 
-ter ondersteuning van spieren en ontspannen na een intensieve activiteit 
-bevordert een revitaliserende omgeving 
-bevordert een gevoel van ontspanning en vermindert spanning 
 De oliën  van doTERRA kunnen worden opgenomen door de huid, via een diffuser (aromalamp) of door een druppel op de handpalm (daarna kommetje van maken ) en aan ruiken,  maar kunnen  in vele gevallen  ook veilig oraal worden ingenomen. wat de werking extra bijzonder maakt
 
Hoe werkt het? 
Etherische oliën hebben ondersteunende en kalmerende eigenschappen en zijn van nature desinfecterend. Door de sterke aroma van 100% etherische oliën bevat 1 druppel olie de meest krachtige en helende eigenschappen van de plant waar deze uit gewonnen is . 
De oliën kunnen topisch (verdund met een basisolie op de huid) worden aanbracht, via een diffuser (aromalamp) de geur laten verspreiden. Sommige oliën kunnen worden ingenomen door bijv. een druppel in glas water. Altijd overleggen met deskundige !! 
 

Oliën bestellen? 
Je kunt de oliën bij mij bestellen. Ook is het mogelijk de oliën met 25% groothandelskorting te bestellen . Wil je hier graag over worden geïnformeerd neem dan contact met mij op . 
Wanneer je bij mij een bestelling plaatst voor oliën ontvang je professioneel advies en begeleiding hoe de oliën te gebruiken en de toepassingen voor de gezondheid van jezelf en je naasten. 
 
Wil je graag vooraf advies en/of begeleiding over het gebruik van 100% etherische oliën voor je eigen gezondheid en je gezin of familie dan kun je advies op maat ontvangen  (zie verder onder advies) 
 
Ook geef ik regelmatig workshops waaronder de basisworkshop aromatherapie,  essentiele oliën als huisapotheek en thema workshops (zie workshops) 
 
Wil je vrijblijvend informatie neem dan contact met mij op.