1-daagse training Aromatouch techniek 
zondag 18 augustus 2019 van 10.00 - 17.30 uur 
Gezondheidscentrum 'Nieuw Helvoet'
 
De Aromotouch techniek is een is een eenvoudige en intuïtieve techniek welke in slechts 1 dag is te leren en toe te passen 
en welke de geneeswijzen van  Oost en West met elkaar combineert. 
Een nieuwe en geweldige aanvulling ter ondersteuning van je huidige diensten of expertise of ter ondersteuning van je familie of dierbaren door de pure helende kracht van de natuur.
De Aromatouch  Techniek werkt heel effectief door het reduceren van lichamelijke en emotionele stress factoren .
Het autonome zenuwstelsel wordt ondersteund bij het herstellen van evenwicht in het lichaam (homeostase).
De oliën worden toegepast op de meridiaan banen en viscerale contactpunten van het lichaam. 
De trainingsdag zal worden gegeven door Tanja Daniels van Aromapro , een ervaren Massage trainer op het gebied van energetisch helende massage, meridiaan massage aromatherapie, chakra balancing , Omega Health coach, NLP, familieopstelling en voeding.
De Aromatisch techniek omvat 4 stappen waaronder reductie stress , verbetering van het immuunsysteem, reductie ontstekingsreacties in het lichaam en homeostase . Een cadeau voor ontvanger en gever omdat de essentiële oliën voor beide tegelijkertijd werkt.
Deze 1-daagse training door Tanja Daniels van Aromapro bedraagt € 150,00 en is incl. officieel certificaat van doTERRA , Aromatouchtrainingskit met 8 oliën en handboek Aromatouch Technique. Voor deelname opgave bij Aromapro
https://www.aromapro.nl/doterra-aromatouch-technique-training/  
 
Voor info of andere vragen kun je ook bij mij terecht. 
info@puurvit.nl of 06 50865570